haha. mä käänsin yhden ison maalauksen nojalleen seinää vasten kun se oli kuivunut ja siinä näyttää olevan ilmiselvästi donald trumpin sivuprofiili: hiuspehko, oranssi iho, kaksoisleuka ja kaikki. sellasta sattuu kun tekee abstraktia. no toi on onneks vaan yks kerros joka tulee muuttumaan vielä paljon. en tiedä ottaisinko mieluummin paahtoleipääni jeesuksen vai tauluuni trumpin. ehkä trumpin, koska sille voi ainakin nauraa, se on oikee hahmo. ja sen päälle voi maalata.

vitsi että on muuten helpottava virke kun joskus harvoin uutisissa mainitaan sanat yhdysvaltain entinen presidentti donald trump.

valvoin myöhään, heräsin aamuseiskan valoon vaikka pidin unimaskia ja kaihtimet oli kiinni. oli vaikee nukahtaa uudestaan mut torkahdin, kunnes taas piti nousta ottamaan epilepsialääkkeet. ajattelin katella hetken aamu-tv:tä ja lepäillä, no "lepäilin" sikeästi sitten puoli yhteen. onneks on vapaapäivä, ja terapiakin vasta huomenna.

sain liikuttavan viestin:

- saako sua tavata tai sulle soittaa, sitten kun lähdet kuntoutukseen? mulla on kavereita joita en halua nähdä, ja kavereita jotka on kuollu, ja sä et oo kumpaakaan.

mähän en voi vastustaa tän ihmisen mustaa huumoria.